sawadee

Nu lamnar vi snart hua hin for att aka soder ut. Klockan 11 ikvall (om typ tre timmar) gar varat nattag mot Surat thani (en stad ett par mil nordost om Kao Lak). Vi kopte vara biljetter igar och valde 2a klass.. far se hur det blir :) kanske inte sa mkt somn men vad gor det. Vi har dock hort att det kan vara kackerlackor och andra djur i sovvagnarna men vi forsoker tanka bort det.. Vi ar framme halv sju imorgon och forhoppningsvis gar det en buss ganska snart darifran, varat mal ar phi phi oarna!

Idag har vi bara tagit det lugnt, precis som de andra dagarna har i Hua Hin. Det ar inte sa mkt party har med tanke pa att alla turister har ar pensionerade svenska golfare (tycker sakert mamma & pappa ar bra). Pa morgonen gar vi en timma pa stranden med varsin mp3, och aven en timma efter lunch, och sen ater vi billiga 7eleven nudlar for att kompensera allt vi shoppar sen pa kvallen.. Vi har det jattebra helt enkelt :)

Har i Hua Hin har vi bott pa Leng Guesthouse, ett helt okej boende med en jattestooor sang och en fantastisk takterass dar vi har atit frukost varje dag!

(blir inga bilder nu, vi har packat ner sladdar och kameror i alla vaskor)

Puss & Kram / Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0