phiphi

Hejhej!
Nu befinner vi oss pa phiphioarna. Vi tog som sagt nattaget hit i onsdags natt fran Hua Hin och anlande halv 8 pa morgonen till Surat Thani. Det var inga som helst problem att fixa buss/bat till phiphi dar ifran, vi blev attackerade direkt av olika "resledare" nar vi gick av taget och nappade pa en resa hit till phiphi for 700 baht per person och da ingick bade bussresa & batresan hit. Resan tog dock mycket langre tid an beraknat da varan buss gick sonder redan efter 15 minuter.. Vi var iaf framme har pa on vid fyra igar eftermiddag :)

Vi hann inte mer an ata & ta ett dopp i havet innan Sara blev brand av en manet pa insidan av laren. Det slutade med att vi fick uppsoka sjukhuset har pa on for att fa hjalp, de la bandage med en salva under & sara fick medicin. Nu mar jag dock battre :)

Idag har vi bara tagit det lugnt, atit fried rice with chicken med eeextra lime! Legat och badad och sjalvklart brant oss..mycket. Vi har aven besokt en utkikspunkt, riktigt fint!!








varat rum forsta natten har pa on, R.S Guesthouse. Imorse bytte vi dock till Oasis Guesthouse :)


toaletten pa forsta stallet.. och nu har vi faktiskt bytt ner oss, haha. det ar varre nu.. menmen vi overlever, vi har narmare stranden nu iaf :)




livet!!




nagra sota thaitjejer som ville ta kort med oss!

Hoppas ni har det bra dar hemma, Puss & kram / Maria & Sara

Kommentarer
Postat av: Mona

Myggor, varaner, kackerlackor och nu maneter...

Jag blir nog inte helt lugn förrän 8 mars. Var försiktiga med solen.



Sköt om er

Kram Mona

2011-01-21 @ 16:24:47
Postat av: Åke

Hej, trevligt med nattåget, det har vi inte åkt än trots några resor i Thailand. Hoppas att manetbränningen har gått bra, det gäller tydligen att ha lite utkik när man badar. Trevliga bilder ni lagt ut, fortsätt så. De där bananerna är väldigt goda, saknar dem + ananasen till frukost.

Sköt om er.

Hälsn. Mamma o Pappa.

2011-01-22 @ 14:31:04
URL: http://theasiatrip.blogg.se/
Postat av: Emma Olausson

Hej gullungar!

Lev livet nu, men ta hand om er också! Jag saknar er.Njut nu för sjutton och ät goooood thailändsk mat. Är väldigt väldigt väldigt avundsjuk. Sett några trevliga spindlar eller ormar än? :)



Kramar till er båda

2011-01-22 @ 21:59:07
URL: http://theasiatrip.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0