Hemma!

Nu ar vi antligen hemma pa Koh Samui! Och vadret har ar sjukt bra, stralande sol och valdigt varmt (nastan for varmt!). Vi tog som sagt farjan hit igar och varan plan var att atervanda till Chaweng stranden och Lek City Hotel, det visade sig dock vara fullbokat sa vi fick boka tva natter pa ett annat guesthouse som ligger precis bakom. Samma pris som pa Lek men langt ifran lika bra. Imorgon packar vi vaskorna (igen..) och checkar in pa Lek dar vi ska stanna i fyra natter :)

I helgen ar det en festival har pa Koh Samui, Re:earth festival, dar bla Timbuktu, Maskinen och Tingsek fran sverige ska upptrada. Vi planerar att ga och ska forsoka fa tag pa biljetter idag :) http://reearth.com/reearth-festival/ klicka pa lanken!

Har tillbringade Sara tre natter, nastan fyra dagar, sangliggandes med dropp. Som tur var sa var kliniken valdigt bra med jattebra personal, bra stamning (vi var flera ungdomar som delade rum), gratis internet och massa filmtittande.



Maria forsokte gora det basta av situationen och badade, besokte full moon party och shoppade. Vi traffade ett par engelska tjejer, som delade sal med sara, som maria hangde lite med.

Nedanfor hotellet fanns flera paradisstrander dar vi var helt ensamma. En av anledningarna till det kan ha varit att det var nastan 300 trappsteg ned fran varat rum till stranden.. sjukt fin utsikt men jobbigt lage om man rakar glomma nagat pa rummet..

Sara var inte sjuk varje kvall, forsta kvallen pa Koh Phangan hann vi faktiskt uppleva utelivet :)

Har bor vi tva natter innan vi flyttar in till Lek igen. Anong Guest House heter varat boende nu.


Har ar varat rum nu! Rumsnummer 2108, nagat vi har for vana att glomma (eftersom vi byter rum sa ofta).

Varat rum!



Pusspuss! /Sara & Maria


Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som ni har det bra. Sköt om er och se till att hålla alla typer av bakterier på långt avstånd;)

E-L

2011-02-24 @ 17:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0