Trang

Nu har vi rest vidare fran varan alskade paradiso. Lipe blev bara battre och battre for varje dag som gick och det var faktiskt lite sorgligt nar vi lamnade on igor :( sista kvallen pa Lipe spelade vi kort pa en strandbar med tva svenska killar vi larde kanna pa on. Ett riktigt bra avslut pa en jattebra vecka!

Igar tog vi en speedboat in till fastlandet och sen vidare med buss till en stad i sodra Thailand, Trang. Har ska vi bo tills imorgon da vi aker ut till on Koh Mook. Just nu bor vi pa Thumrin Thana Hotel, riktigt lyxigt & fint och vi ar nastan de enda turisterna har i stan. Nar vi ar ute och gar pa gatorna sa vinkar alla och fragar vart vi ska.. Vi stannde till i Trang for att fa ta det lugnt och bara vila i tva dagar (&shoppa!!). Igar kvall bestallde vi upp roomservice och idag var vi pa bio i ett kopcentrum & besokte ett par marknader.


trakigt att lamna Lipe..

dem basta munkarna i varlden! finns nog inga ord som kan beskriva hur goda de ar. vi at tre om dagen sa ni kanske forstor ando :)

Sahar fint bor vi nu!

Vi har bade dusch & badkar OCH vi kan spola i toaletten!!! Och inte nog med det, vi har aven varmvatten!! (eller ja ljummet iallafall)


Trang ar valdigt fint! (fast ockso valdigt fattigt) Det ser ut som man ar i chinatown med alla lampor och kinaaffarer.


Vi at lite mellanmal igar pa marknaden.. kackerlackor, maskar & grashoppor! mums!

roomservice & film!



Vi just nu framfor datorn


Puss!



Kommentarer
Postat av: Åsa

åå vad härligt ni ser ut att ha det! blir jättesugen på att åka och backpacka i asien när jag ser era bilder och allt! men äta kackerlackor, är det gott det? :P ta hand om er, besos från argentina!

2011-02-06 @ 22:50:42
URL: http://osiita.blogg.se/
Postat av: Åke

Hej på er, vilka härliga bilder ni har tagit. Och vilket lyxrum ni har hittat, ni hoppar verkligen mellan ytterligheterna. Roligt att se att Åsa gör ett inlägg. Har du det bra i Argentina Åsa?



Sköt om er/Åke

2011-02-07 @ 17:16:04
URL: http://theasiatrip.blogg.se/
Postat av: Sara

Tror inte kackerlackor ar sa gott egentligen :p du har val lika manga hos dig som vi har har asa? :) vi brukar ha i duschen.. hoppas du har det jattebra i BA!! :)



2011-02-09 @ 02:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0