re:eart festivalen

I helgen var vi som sagt pa re:earth festivalen har pa Koh Samui. Den pagick under bade lordag och sondag, vi sag bland annat Timbuktu, Tingsek och Looptroop Rockers (Promoe). Biljettpengarna de fick in gick till olika hjalporganisationer som ar har pa on for att bevara naturen. Vi betalade 750 baht var for ett tvadagars festivalpass och det var det vart! (ca 150 kr) Festivalen var mitt ute i djungeln, ungefar 30 minuter med taxi (galna taxiresor!!) harifran. Vi traffade mest svenskar men ockso lite thaifolk, vi traffade bland annat ett vuxet thaipar som ville adoptera oss. Deras dotter kunde bra engelska och sa sahar: "They had a really good feeling when they met you yesterday, and they want to adopt you. they could be your thai parents" De ville bjuda hem oss imorgon kvall men da aker vi tyvarr vidare :( (vi har bilder pa dem & oss pa andra kameran sa de far ni se i nasta inlagg!)













Imorgon tar vi farja + buss till fastlandet och in till Surat Thani, fran Surat Thani tar vi sen nattaget till Hua Hin. Vi ska nog bo pa samma boende som sist vi var dar eftersom det var sa bra!

Nu ska vi tillbaka till hotellet och ringa Air China (varat flygbolag) och forhoppningsvis kan vi boka om varan hemresa!! Vi vill inte aka hem, i alla fall inte riktigt an :).

Pusspuss


Kommentarer
Postat av: Mona

Nu kan vi se bloggen igen. Skönt att höra att ni kommer hem. Vi ses snart.

M & M

2011-03-02 @ 17:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0