Koh Samui

Hejhej!

Trots att manga "varnat" om det daliga vadret pa ostkusten sa tog vi anda bussen hit i torsdags. Och vadret har varit allt annat an daligt! Vi har haft 35 grader och stralande sol varje dag utom lite molnigt idag.. Vi trivs jattebra har pa Koh Samui, vi bor just nu pa Lek City Hotel i ett jattefint rum! Vi betalar lika mycket som vi betalade pa phi phi (da vi bodde pa det daliga boendet Oasis) men det har ar tusen ganger battre! 700 baht betalar vi for en natt, det ar ungefar 145 kr. Vi har AC, tv, varsin sang, varmvatten, bra toalett (vi kan spola!!) och vi far nya handdukar & vatten varje dag. Lyx.

Imorgon har vi tre veckor kvar har i Thailand och planen just nu ar att ta oss till antingen Koh Panang eller Koh Tao nu pa onsdag for att vara med pa Full Moon party den 19e februari!


SJUKT BRUNA TJEJER!!!! (togs nyss pa stranden, lite blasigt & molnigt idag)


Pa favorit restaurangen har pa Samui.





Green Mango Bar (bor besokas om man ar pa Chaweng stranden)

Lek City Hotel!

Strandforsaljare. (som gjorde att vi var tvungna att kopa varsin bag sa att vi far med allt vi kopt hem..)



For er som undrat sa mar Maria nu bra! Det rorde sig "bara" om en matforgiftning sa det var inget langvarit. Hon fick medicin av ons enda doktor pa Koh Mook och var pa benen redan pa torsdag eftermiddag!

Efter Koh Mook akte vi forst in till Trang med buss och bytte sedan till en minibuss mot Surat Thani dar vi bodde en natt. Surat Thani var en valdigt speciell stad, ingen kunde engelska och hela staden var som ett enda stort slumkvarter, nar vi gick pa en marknad sag vi till och med en jattestor ratta bland "matborden"! Varat boende var dock valdigt bra med bade varmvatten & tv, det betalade vi 450 baht for, alltsa inte ens 100 kr!

Imorgon ska vi besoka ons hogsta vattenfall och ga pa bikram yoga.

Hoppas ni har det bra hemma i kylan! Puss & kram!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Kramar på alla hjärtans dag från iskalla Sverige! Puss puss <3

2011-02-14 @ 16:07:05
Postat av: Katta

Fan vad bruna ni är!! Här hemma är det så kallt att Kieton vägrar gå ut, det är skitkallt och bildörren har fryst igen. Njut av värmen för det kan nog ligga kvar en hel del snö när ni kommer hem. En massa kramar på alla hjärtans dag, älskar sig syster!



Och akta flaskorna på fulmoonparty så ingen lägger i nåt skit!



PUSS

2011-02-14 @ 21:24:25
Postat av: Maria

Ja vist har vi blivit bruna :)Stackars lille kieton, han skulle nog trivas har i varmen, pussa pa honom lite extra fran mig. Saknar er dar hemma och glad alla hjartans dag till er med! Ja flaskorna ska vi vara extremt forsiktiga med, kan tanka mig att det ar mycket skit pa fullmoon. Puss puss! <3

2011-02-15 @ 14:15:51
Postat av: Mona

Som ni redan läst på kommentarerna så har vi det kallt här hemma. Det har varit köldrekord, -41,9 grader. Inte här som tur är. Men det är rätt kallt här också. Ha det så kul på fullmoon och var rädda om er.

Mona

2011-02-16 @ 13:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0